Bamboe draagdoek

Elastische zachte bamboe draagdoek, om je kindje comfortabel te dragen. 5m op 50 cm
Afleverdatum: Verzendklaar maken: binnen de (werk)dag
€60,00

Baby’s werden 9 maand in de buik van mama gedragen. Na de geboorte spreekt men soms over het vierde trimester. Een baby heeft veel nood aan knuffels, warmte en nabijheid van zijn ouders.

Het is heerlijk om je kindje in een draagdoek te dragen. Zorg er wel voor dat je dit op de juiste manier doet, om het nekje of de heupjes van de baby niet te belasten. Hier een niet zo spannend, maar wel andig filmpje. Vraag zeker ook raad aan uw vroedvrouw of draagconsulent.

De draagdoek kan zowel door mama als papa gebruikt worden. Heerlijk tijdens een wandeling, om een baby te sussen bij een huilbui, of, om lekker in te voeden.

Het makkelijke aan een draagdoek is dat je hem al op voorhand kan aandoen om, bijvoorbeeld na een autoritje gewoon uit te stappen en je kleintje in de doek te kunnen plaatsen.

Dankzij de stofsamenstelling van bamboe en elastaan rekt de stof lekker mee. Hij is heerlijk zacht en temperatuur regulerend. Zo plakken jullie niet aan elkaar in die warme zomer maanden. Geschikt voor kindjes met een gevoelige huid.

De binnenzijde van de stof is opgebouwd uit kleine lusjes, deze zorgen er voor dat de draagdoek een beetje de functie heeft van een verenkleed bij een vogel. Er wordt namelijk een beetje lucht in vastgehouden. Dit zorgt voor een snelle verdaming van vocht, en het vasthouden van aangename lucht.

Je kan hem gebruiken voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Afhankelijk van het gewicht van je kindje. (Max 19kg)

Product specificaties
products.specs.attributenameproducts.specs.attributevalue
Stofsamenstelling95% bamboe 5% elasthaan
Afmetingen5,0 m x 0,50 m
WasinstructiesWassen op max. 30°C
WasinstructiesDrogen aan de lucht
WasinstructiesNiet strijken